BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

badkamer bpg van westen

De badkamer. De laatste jaren vooral gebruikt als een ruimte waar relaxen centraal staat. Als een prettig rustpunt in ons haastige bestaan. Deze toegenomen verwachtingen en de vraag omtrent alles rondom de badkamer zijn terug te vinden in ons aanbod. Vraag en aanbod continu in beweging. Deze dynamiek zorgt ervoor dat het badkamermeubilair voortdurend evolueert en innovaties elkaar snel volgen. In de badkamer is dus alles mogelijk. Nagenoeg alle kleuren, maten en vormen een mogelijkheid. De wens van de klant staat hierdoor meer centraal dan ooit. Voor een sauna of wellness-beleving hoeft u niet meer naar buiten en ook mediterraanse invloeden haalt u eenvoudig in huis. De variatie aan mozaïek in onze collectie geven u precies het design en de look die u zoekt. Ligbaden, inloopdouches, kranen, vloerverwarming, stortdouches of wastafels. Allen leverbaar in ontelbare varianten. Een kleine ruimte met een groot budget of precies andersom. Uw badkamer ook echt uw badkamer. BPG van Westen heeft voor elke stijl en ruimte en elk budget een passende oplossing.

Showroom badkamer

De badkamer staat ook in onze showroom centraal. Hier hebben wij geprobeerd onze collectie zo overzichtelijk en compleet mogelijk weer te geven. Een weergave waarbij alle stijlen en wensen worden gepresenteerd. U vindt hier zowel de compleet ingerichte badkamer als losstaand sanitair en accessoires. Zo kunt u alles goed ervaren. Want een badkamer ervaart u nu eenmaal beter in de juiste ruimte en in het goede licht.Hoe voelt de badkamer ? Hoe kies ik de juiste stortdouche ? En past de wastafel bij de rest van het sanitair? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden? Elke wens is een reële optie.


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...


 
Bel mij