BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie bpg van westen

Het goed isoleren van uw huis. Zowel financieel als voor het milieu een verstandige keuze. Want door uw huis van de fundering tot aan de nok goed te isoleren, blijft de warmte in huis en verbruikt u minder energie. Isolatie levert dus meer op dan alleen een comfortabel gevoel. Wij zijn ervan overtuigd dat goede isolatie de basis legt voor een goed huis en een prettige leefomgeving. Daarom zien wij isolatie als een essentieel bouwmateriaal binnen ons assortiment. De verschillende soorten aan isolatie zijn hierbij divers en de wijze waarop u besluit isolatie toe te passen verschilt per situatie. Zowel het type woning als het bouwjaar van uw woning bepalen met welk isolatiemateriaal u het best kunt isoleren. Ook de vochtigheidsgraad heeft hierop invloed. Een huis tussen de bomen heeft meer last van vocht dan hetzelfde huis in de stad. Daarnaast vraagt een huis op een hoek of een vrijstaand huis om betere isolatie dan een huis dat ingekapseld ligt tussen andere huizen.

Soorten isolatie
Natuurlijk bent u met elk soort isolatie geholpen. Alleen is isolatie van uw huis het meest effectief als u alles isoleert. Deze complete isolatie betekent dat uw vloeren, gevel, ramen, dak en kruipruimte controle hebben over de koude en warme luchtstromen. Hierdoor wordt de warmte in uw huis gelijkmatig verdeeld. Alleen dan is isolatie zinvol. Heeft u last van vochtplekken of schimmel? Of verliest u veel warmte via het dak? Vraag ons naar de mogelijkheden: elke situatie anders, elke situatie oplosbaar. 


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij