BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Over bpg van westen

BPG van Westen. Een centrale plek voor al uw bouwmaterialen. Een one-stop-shop voor nu en in de toekomst. Wij doen daarom elke dag ons best ervoor te zorgen dat wij u voor elk bouwproject kunnen blijven bedienen. Want de bouwmarkt is voortdurend in beweging en vraagt hiermee continu onze aandacht. Bouwmaterialen komen, bouwmaterialen gaan. Innovaties en ontwikkelingen volgen elkaar snel dus houden we alles rondom de dynamische bouwmarkt goed in de gaten. Welke bouwmaterialen verdwijnen en welke bouwmaterialen vormen een waardevolle toevoeging aan ons assortiment? Wat zijn de wensen van de consument en hou blijft onze prijs- kwaliteitsverhouding op niveau? De beslissing om in 2013 lid te worden van de BPG-groep was vanuit dit perspectief gezien dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Een representatieve showroom

Het kunnen presenteren van een goede, representatieve showroom vinden wij enorm belangrijk. Natuurlijk om ons assortiment aan onze klanten te tonen. Maar vooral met het idee om iedereen de producten echt te laten ervaren. Een badkamer kun je alleen ervaren door er doorheen te lopen. Tegels op de vloer moet je minstens in een ruimte van 16m2 zien. In het juiste licht, ten opzichte van elkaar en het gewenste meubilair. Voor wandtegels geldt exact hetzelfde. Hoe u het hier ervaart, ervaart u het ook straks thuis. Ook als u nog niet weet wat u wilt is de showroom het juiste middel: onze specialisten hebben voor elke ruimte, stijl of budget een passend voorstel.


 
Bel mij