BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tegels bpg van westen

BPG van Westen: een bouwhandel voor alle bouwmaterialen. Ook tegels mogen daarom niet ontbreken en vormen een belangrijke factor uit ons assortiment. Vooral omdat tegels vaak aan de basis liggen voor een bouwproject. De veelzijdigheid van het product hiervoor de reden.Tegels voor op de vloer of voor in de tuin. Keramische tegels of tegels voor tegen de wand. De mogelijkheden uw vloer of wand te betegelen zijn nagenoeg eindeloos. De ontwikkelingen en innovaties hebben niet alleen geleid tot verruiming eindeloos. De ontwikkelingen en innovaties hebben niet alleen geleid tot verruiming van het aanbod. Ook de levensduur is toegenomen. Al onze tegels worden daarom op een innovatieve en moderne wijze geproduceerd en voldoen hiermee aan de eisen ten aanzien van duurzaamheid. Kenmerken als onderhoudsvrij en slijtvast zijn hierbij zeker gesteld. Dit betekent wel dat ze weinig onderhoud vragen, maar niet dat er geen enkele vorm van onderhoud meer nodig is. Ook betreft reiniging en onderhoud van tegels bieden wij daarom service op maat.

Showroom tegels

Verschillende stijlen leiden tot nieuwe inspiratie. Nieuwe inspiratie leidt tot frisse ideeën. Dat is precies de gedachte achter onze showroom: een inspirerende gids door het gigantische aanbod. Maar het kan goed zijn dat u exact voor ogen heeft wat u wilt. Maar ook dan kan onze showroom u helpen. Ter aanscherping of als aanvulling op uw wensen. Bovendien geeft het zien van tegels in een grote ruimte en ten opzichte van elkaar toch net even een ander beeld. Samen met ons richting de juiste tegels. En door een directe levering heeft u ze ook nog eens snel in huis.


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij