BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

plaatmateriaal bpg van westen

In ons assortiment neemt plaatmateriaal een centrale plaats in. Plaatmateriaal vormt namelijk het startpunt van vele bouwprojecten. Daarnaast is plaatmateriaal onmisbaar bij de afwerking en afronding van een klus. Vooral de veelzijdigheid en toepasbaarheid van het materiaal maakt zowel de vraag als het aanbod hoog. Constructies, renovaties, gevels en daken. Slechts enkele voorbeelden waarvoor plaatmateriaal wordt gebruikt. Ons aanbod is daarom divers en specifiek tegelijk. Een aanbod waarbij plaatmateriaal in alle maten en geschikt voor alle toepassingen beschikbaar is. Hout, multiplex, MDF, betonplex, OSB, underlayment of dakplaten. Gegrond of ongegrond. Voor zowel interieur als exterieur. De diversiteit  in ons aanbod maakt de keuzemogelijkheden buitengewoon groot. Daarom is het prettig dat u voor aanbevelingen, toelichting en specifieke vragen altijd bij onze medewerkers terecht kunt. Zij stellen zich namelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen ten aanzien van plaatmateriaal en weten hierdoor precies wat er speelt.

Plaatmateriaal van hoge kwaliteit
Omdat plaatmateriaal aan de basis staat van veel bouwprojecten, dient het materiaal van een hoge kwaliteit te zijn. BPG van Westen levert deze kwaliteit. Om dit te garanderen, wordt ons plaatmateriaal daarom op een innovatieve en moderne wijze geproduceerd. Dit leidt tot plaatmateriaal met een hoogwaardige structuur dat hiermee voldoet aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Met een scherpe blik richting een passende oplossing.


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij